00:58 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
0 01
Βρείτε μας

Πρέσβης και μέλη διπλωματικών αποστολών στη Ρωσία έχουν αρχίσει να εμβολιάζονται με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V.

Μέλη των διπλωματικών αποστολών Ισπανίας, Αφγανιστάν και Μογγολίας στη Ρωσία εμβολιάστηκαν με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V.

Η ισπανική πρεσβεία στη Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, πως έχει λάβει πρόσκληση από το Υπουργείο Εξωτερικών για τον εμβολιασμό του προσωπικού της με το Sputnik V και ορισμένοι διπλωμάτες το έχουν ήδη κάνει. 

«Η πρεσβεία έλαβε την πρόσκληση από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και αρκετά μέλη του προσωπικού έχουν εμβολιαστεί» σημειώθηκε, χαρακτηριστικά, ενώ δεν δόθηκε διευκρίνιση για το πόσοι ήταν αυτοί που έκαναν την πρώτη δόση.

Και η αφγανική διπλωματική αποστολή εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο, όπως ενημέρωσε ο πρέσβης της χώρας Said Tayeb Jawad.

«Το προσωπικό μου και εγώ εμβολιαστήκαμε, αυτό έγινε την Πέμπτη. Δεν είχαμε κανένα παράπονο, νιώθω υπέροχα» είπε στο Sputnik.

Ο πρέσβης της Μογγολίας και μερικά μέλη του προσωπικού εμβολιάστηκαν, επίσης, κατά του κορονοϊού με το Sputnik V. 

«Μετά χαράς ανακοινώνω πως οι διπλωμάτες της πρεσβείας μας εμβολιάστηκαν πριν από καιρό με το Sputnik V. Ο πρέσβης ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της πρεσβείας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εμβολιασμός άρχισε ύστερα από πρωτοβουλία του πρέσβη και τα περισσότερα μέλη της αποστολής έχουν κάνει το εμβόλιο.

«Ένας, δύο αισθάνθηκαν λίγη ατονία τις πρώτες μέρες (σ.σ. μετά τον εμβολιασμό), ενώ όλα ήταν καλά για άλλους» ανέφερε, τέλος, η πρεσβεία.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
Tags:
Μογγολία, Αφγανιστάν, Ισπανία, Ρωσία, εμβολιασμός, εμβόλιο, Sputnik V
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK