09:37 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του από τη Βενεζουέλα Νικολάς Μαδούρο είχε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία την Παρασκευή με τον ομόλογό του από τη Βενεζουέλα Νικολάς Μαδούρο και επικεντρώθηκαν στον αγώνα κατά της πανδημίας COVID-19, δήλωσε το Κρεμλίνο.

«Τα θέματα της ανάπτυξης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ρωσίας - Βενεζουέλας συζητήθηκαν με εποικοδομητικό και φιλικό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη συνεργασία για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορανοϊού» ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωσή του.

Ο Μαδούρο ευχαρίστησε επίσης τον Πούτιν για τις παραδόσεις Sputnik V στη Βενεζουέλα. Επιπλέον, ο ηγέτης της Βενεζουέλας ενημέρωσε τον Ρώσο Πρόεδρο για την κατάσταση στη χώρα του.

«Αυτός (σ.σ. ο Μαδούρο) ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση στη Δημοκρατία (σ.σ. της Βενεζουέλας), συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου της εξωτερικής πίεσης που ασκείται στη Βενεζουέλα. Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες των αρχών της Βενεζουέλας να ενισχύσουν την κυριαρχία της χώρας» είπε.

Οι Πρόεδροι επιβεβαίωσαν επίσης την αμοιβαία ετοιμότητά τους για την ενίσχυση των δεσμών Ρωσίας-Βενεζουέλας σε διάφορους τομείς.

Tags:
κορονοϊός, τηλεφωνική επικοινωνία, Βλαντίμιρ Πούτιν, Νικολάς Μαδούρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK