13:11 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΡΩΣΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 90
Βρείτε μας

Η Ρωσία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τις εταιρείες Pfizer και Moderna απέναντι στην καταπολέμηση των μεταλλάξεων του κορονοϊού.

Η προσθήκη συστατικών του εμβολίου Sputnik V στα εμβόλια των Moderna και Pfizer θα τα βοηθήσει να καταπολεμήσουν αποτ

ελεσματικότερα τις μεταλλάξεις του κορανοϊού, δήλωσε το Σάββατο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων Κίριλ Ντμιτρίεφ. 

«Ναι, φυσικά» δήλωσε ο Ντμίτριτ στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24 όταν ρωτήθηκε αν οι επιστήμονες πίσω από την ανάπτυξη του Sputnik V ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν τη Moderna και την Pfizer.

«Πιστεύουμε ότι η προσθήκη του συστατικού μας, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Pfizer και άλλων, μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικότερα τις μεταλλάξεις και, φυσικά, αυτό δείχνει το άνοιγμα μας σε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες. Πιστεύουμε ότι μόνο η συνεργασία μπορεί να βοηθήσει να είμαστε πραγματικά πιο αποτελεσματικοί» πρόσθεσε.

Διαπραγματεύσεις για παραγωγή στην Αυστρία

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η Μόσχα διαπραγματεύεται με αρκετές αυστριακές εταιρείες για να φτιάξει παραγωγή του εμβολίου στη χώρα.

«Η Αυστρία έχει μερικές από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Βρισκόμαστε ήδη σε διαπραγματεύσεις με αρκετές αυστριακές εταιρείες. Θα θέλαμε να έχουμε μια συνεργασία με την Αυστρία για την παραγωγή και, μεταξύ άλλων, για την εξαγωγή αυτού του προϊόντος από την Αυστρία σε άλλες χώρες» είπε στον αέρα του αυστριακού ραδιοτηλεοπτικού φορέα Ö1.

Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, με ποιες αυστριακές εταιρείες διεξήχθησαν οι διαπραγματεύσεις.

Tags:
Moderna, Pfizer, κορονοϊός, Sputnik V, Ρωσία, εμβόλιο, εμβόλια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK