18:05 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
Σκίτσα

Το Μουντιάλ τελείωσε, οι αναμνήσεις έμειναν

ΣΚΙΤΣΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Οι τουρίστες και οι φίλαθλοι είχαν, στις 32 ημέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, να δουν τα αξιοθέατα και να έρθουν πιο κοντά με τον πολιτισμό και τις ρωσικές παραδόσεις.

Το Μουντιάλ τελείωσε

Ακριβώς 32 ημέρες, από τις 14 Ιουνίου έως και τον τελικό της 15ης Ιουλίου, διήρκησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που, κατά πολλούς, ήταν ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών από άποψη σασπένς και θεάματος αλλά, δεδομένα, το κορυφαίο σε οργανωτικό επίπεδο.

Η Ρωσία υποδέχθηκε, σε αυτές τις 32 ημέρες, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι είχαν, ευκαιρίας δοθείσης με το Μουντιάλ, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφότερες πόλεις της μεγαλύτερης χώρας του πλανήτη. Να δουν από κοντά τα αξιοθέατα στη Μόσχα, στο Καζάν και στην Αγία Πετρούπολη, να έρθουν πιο κοντά με τον πολιτισμό και τις ρωσικές παραδόσεις.

Το Μουντιάλ τελείωσε όμως η Ρωσία παραμένει εκεί, έτοιμη να υποδεχθεί άλλους όσους θελήσουν να γνωρίσουν τη χώρα αλλά και όσους φιλάθλους επιθυμούν να επιστρέψουν. Μάλιστα, όσοι ήταν παρόντες στο Μουντιάλ θα μπορέσουν μέχρι τα τέλη του 2018 να έχουν πιο εύκολη είσοδο στη Ρωσία, χωρίς βίζα.

Tags:
Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο, Μουντιάλ 2018, Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ