10:51 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Σκίτσα

Πυρά Τραμπ στον δήμαρχο Λονδίνου με το «καλημέρα σας»

ΣΚΙΤΣΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Δεν ξεκίνησε με τις πιο καλές διαθέσεις η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ  στη Μεγάλη Βρετανία αφού φρόντισε να επικρίνει τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Ντόναλντ Τραμπ και Σάντικ Χαν

Άκομψους χαρακτηρισμούς με το «καλημέρα σας» επεφύλασσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Χαν.

Λίγο πριν πατήσει το πόδι του στο Λονδίνο ο Τραμπ χαρακτήρισε τον Χαν «ανόητο και ανίκανο», σαν τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο, όπως είπε.

 «Ο Σαντίκ Χαν ο οποίος από όλες τις απόψεις έχει κάνει πολύ κακή δουλειά ως δήμαρχος του Λονδίνου, έχει υπάρξει με ανόητο τρόπο “κακοήθης" προς τον φιλοξενούμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μακράν τον σημαντικότερο σύμμαχο του Ηνωμένου Βασιλείου»  έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στο Twitter .

Να σημειωθεί πως «φωτιά» στην κόντρα του δημάρχου με τον Αμερικανό Πρόεδρο έβαλε το ότι ο Χαν επέτρεψε στο τεράστιο μπαλόνι «μωρό Τραμπ» να πετάξει στον ουρανό του Λονδίνου, κάτι που θεωρήθηκε προσβλητικό από τον Πρόεδρο.

Οι δύο πολιτικοί έχουν εδώ και αρκετό καιρό κόντρα.

Ο Ντόναλντ Τραμ κατηγόρησε τον Χαν ότι έκανε «κακή δουλειά» στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στην πρωτεύουσα, ενώ ο δήμαρχος επέκρινε τον Τραμπ για τη στάση του στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και για την εν γένει πολιτική του.

Tags:
Μεγάλη Βρετανία, Λονδίνο, επίσκεψη, Σαντίκ Χαν, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ