02:23 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Σκίτσα

Ποια διαμαρτυρία; Ο Τραμπ δεν είδε διαδηλωτές στους δρόμους του Λονδίνου

ΣΚΙΤΣΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Καμία διαμαρτυρία στους δρόμους του Λονδίνου κατά την επίσκεψή του στη βρετανική πρωτεύουσα δεν εντόπισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ομολόγησε ο ίδιος στην Πρωθυπουργό της χώρας, Τερέζα Μέι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο

Σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε πως δεν είδε διαμαρτυρίες στους δρόμους του Λονδίνου για την επίσκεψή του, παρά μικρές ομάδες διαδηλωτών.

«Όταν έφτασα σήμερα εδώ, υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι να με υποδεχτούν (στο δρόμο). Αλλά άκουσα για τις διαμαρτυρίες και ρώτησα: πού είναι; Δεν έχω δει διαμαρτυρίες. Είδα μια μικρή διαμαρτυρία σήμερα, αλλά ήταν πολύ μικρή»,  δήλωσε ο Τραμπ ο οποίος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για επίσκεψη.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε για τη στάση του απέναντι στις διαμαρτυρίες που πυροδοτήθηκαν από την επίσκεψή του, αλλά διαβεβαίωσε ότι τα σχετικά δημοσιεύματα ήταν «fake news».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η «μικρή διαμαρτυρία» που είδε την Τρίτη ήταν «μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων που τους μετέφεραν εκεί για πολιτικούς λόγους».

Tags:
Τερέζα Μέι, διαδηλωτές, επίσκεψη, Λονδίνο, διαμαρτυρία, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ