12:05 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Σκίτσα

Παιχνίδια… με κάμερες

ΣΚΙΤΣΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Σε σφάλμα απέδωσε εκπρόσωπος του Instagram την ειδοποίηση για ενεργοποίηση κάμερας του κινητού δίχως να έχει δοθεί εντολή από τον χρήστη.

Το Instagram ενεργοποιούσε την κάμερα του κινητού χωρίς την εντολή του χρήστη

Η εφαρμογή Instagram φαίνεται πώς έδινε εντολή ενεργοποίησης στην κάμερα του κινητού δίχως τη συγκατάθεση του χρήστη, γεγονός που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Το πρόβλημα παρατήρησαν χρήστες του λειτουργικού iOS 14 beta το οποίο ειδοποιεί για λειτουργία συστημάτων του κινητού δίχως την εντολή του ιδιοκτήτη της συσκευής.

Η εταιρεία, μέσω εκπροσώπου της, απέδωσε το πρόβλημα σε τεχνικό σφάλμα και διαβεβαίωσε ότι έχει διορθωθεί, σημειώνοντας ότι λανθασμένα αναφερόταν η χρήση της κάμερας.

«Έχουμε πρόσβαση στην κάμερά σας μόνο όταν μας ζητάτε να το κάνουμε, για παράδειγμα, όταν αλλάζετε από τη λειτουργία “Ροή” σε “Κάμερα”. Βρήκαμε και διορθώνουμε ένα σφάλμα στην έκδοση beta του iOS 14 που αναφέρει λανθασμένα ότι ορισμένα άτομα χρησιμοποιούν την κάμερα όταν δεν τη χρησιμοποιούν. Δεν έχουμε πρόσβαση στην κάμερά σας σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν καταγράφεται περιεχόμενο» δήλωσε εκπρόσωπος του Instagram στην ιστοσελίδα The Verge.
Tags:
κοινωνικά δίκτυα, μηνύματα, εφαρμογή, Instagram
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑ