18:06 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
SMARTPHONES
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η μαζική παραγωγή του iPhone 12 φαίνεται πως καθυστερεί κατά έναν μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Wall Street Journal», και έτσι η παρουσίαση των νέων κινητών τηλεφώνων που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, ίσως τεθεί εν αμφιβόλω.

«Θύμα» του κορονοϊού COVID-19 φαίνεται πως έχει πέσει και το iPhone 12, καθώς η μαζική παραγωγή της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων από την Apple θα καθυστερήσει κατά έναν μήνα. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το theverge.com που επικαλείται δημοσίευμα της «Wall Street Journal», η Apple παρουσιάζει το νέο μοντέλο του κινητού τηλεφώνου κάθε Σεπτέμβριο και αρχίζει την πώλησή του στα τέλη του μήνα. Αυτό, όμως, επιτυγχάνεται χάρη στη μαζική παραγωγή των συσκευών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εντούτοις, η πανδημία έχει επηρεάσει και την παραγωγή του iPhone 12, με την αμερικανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι η Apple θα κατασκευάζει τα κινητά τηλέφωνα ακόμα και μέχρι τον Σεπτέμβριο. Επίσης, δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί έλλειψη ακουστικών εντός του 2020.

Ωστόσο, η παρουσίαση του iPhone 12, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις, δεν φαίνεται να επηρεάζεται και θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει πρόβλημα στην παραγωγή, καθώς -για παράδειγμα- το iPhone X παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone 8, αλλά το πρώτο έφτασε στα καταστήματα τον Νοέμβριο.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κορονοϊός, iPhone 12, iPhone, Apple
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK