06:42 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
SMARTPHONES
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η εφαρμογή Clubhouse έχει κάνει θραύση στην Κίνα και αποκτά παγκοσμίως όλο και περισσότερο έδαφος. Τι είναι όμως το Clubhouse;

Το όνομά του παραπέμπει σε club. Ωστόσο με το Clubhouse μπορείς να ακούσεις πολύ περισσότερα από ένα club. 

Οι χρήστες μπορούν να ακούσουν συνομιλίες, συνεντεύξεις και συζητήσεις μεταξύ ατόμων για διάφορα θέματα. Είναι σαν να ακούς ένα podcast αλλά ζωντανά και με ένα επιπλέον επίπεδο αποκλειστικότητας.

Το Clubhouse δουλεύει μόνο με πρόσκληση. Μπορείς απλώς να το κατεβάσεις από το app store και να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό. Μοιάζει με μια λέσχη για την οποία πρέπει να λάβεις πρόσκληση από ένα υπάρχον μέλος.

Μπορεί κανείς να επιλέξει θέματα ενδιαφέροντος, όπως τεχνολογία, βιβλία, επιχειρήσεις ή υγεία. Όσο περισσότερες πληροφορίες δίνετε στην εφαρμογή για τα ενδιαφέροντά σας τόσο περισσότερες αίθουσες συνομιλιών και άτομα θα προτείνει η εφαρμογή να ακολουθήσετε ή να συμμετάσχετε.

Η αίθουσα συνομιλίας μοιάζει ακριβώς με μια κλήση τηλεδιάσκεψης, αλλά με συγκεκριμένα άτομα στην κλήση να μιλούν και να ακούνε. Και, όπως ένα τηλεφώνημα, μόλις τελειώσει η συνομιλία, η αίθουσα είναι κλειστή.

Tags:
Τεχνολογία, κινητό, τηλεδιάσκεψη, εφαρμογές, εφαρμογή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK