01:26 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ο Mαρκ Ζάκερμπεργκ δήλωσε ότι η νέα προσέγγιση στο Facebook πρόκειται να τσαντίσει πολύ κόσμο, καθώς θα εστιάσει στην ελεύθερη έκφραση και την κρυπτογράφηση.

Στην παραδοχή ότι η νέα προσέγγιση που θα ακολουθηθεί στο Facebook «θα τσαντίσει πολύ κόσμο» προχώρησε ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου, Mαρκ Ζάκερμπεργκ.

Ο Ζάκερμπεργκ δήλωσε ότι το Facebook θα υποστηρίξει αρχές όπως η ελεύθερη έκφραση, ενώ θα προχωρήσει και σε κρυπτογράφηση των δεδομένων.

«Αυτή είναι η νέα προσέγγιση και πιστεύω ότι θα τσαντίσει πολύ κόσμο. Αλλά, ειλικρινά, η παλιά μας προσέγγιση επίσης εκνεύριζε πολύ κόσμο, οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ, σύμφωνα με το CNN.

Ο ισχυρός άνδρας του Facebook, μιλώντας σε τεχνολογικό συνέδριο την Παρασκευή, παραδέχτηκε ότι στόχος της εταιρείας για πολύ καιρό, ήταν να μην κάνει τίποτα που θα χαρακτηριζόταν ως «πολύ προσβλητικό», αλλά πλέον αλλάζει αυτή την προσέγγιση, ώστε να μην υπάρχει υπερβολική λογοκρισία.

«Μας κατηγορούν ότι λογοκρίνουμε ολοένα και περισσότερα και διαφορετικά είδη περιεχομένου και αυτό με κάνει να νιώθω αρκετά άβολα», δήλωσε.

Ταυτόχρονα, αναγνώρισε την ευθύνη να απαλλάξει το Facebook από περιεχόμενο που σχετίζεται με την τρομοκρατία, την παιδική εκμετάλλευση και την υποκίνηση σε βία.

«Θα κατεβάζουμε περιεχόμενο που είναι όντως βλαβερό, όμως πρέπει να έχουμε κάποια όρια», υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς το Facebook αντλεί πληροφορίες για εσάς από τρίτα site και πώς αυτό μπορεί να αλλάξει

Facebook: Ζητά συγγνώμη από τον πρόεδρο της Κίνας, για λάθος μετάφραση του ονόματος του

Tags:
social media, κοινωνικό δίκτυο, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, Facebook
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK