17:13 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μονάχα μέσα σε λίγες ώρες το hashtag #free_elina_antoniou κατόρθωσε και βρέθηκε στην κορυφή του top 5 των trends του Twitter στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, η Ελίνα Αντωνίου εντόπισε ένα προφίλ που φέρεται πως αναρτούσε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών ως προϊόν παιδικής πορνογραφίας, και κάλεσε και άλλους χρήστες να κάνουν μαζικά report ώστε να διαγραφεί το επίμαχο προφίλ.

Μετά από μαζικές «αναφορές» προς το συγκεκριμένο προφίλ, τελικά «έπεσε», ωστόσο το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία και του λογαριασμού της Ελίνας Αντωνίου, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Οι κανόνες του Τwitter αναφέρουν πως ένας λογαριασμός μπορεί να απενεργοποιηθεί για παραβίαση όρων και σύμφωνα με το καταστατικό, οι καταγγελίες πρέπει να στηρίζονται νομικά χωρίς παραβίαση των προβλεπόμενων όρων, ωστόσο τίθεται μεγάλο ζήτημα ως προς το πως τελικά δουλεύουν οι διαδικασίες ελέγχου/φιλτραρίσματος από τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, καθώς σύμφωνα με τους χρήστες το προφίλ που εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας ήταν ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπό το hashtag free_elina_antoniou οι Έλληνες χρήστες ζητούν την επαναλειτουργία του account @elina_antoniou.

 

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγνώριστος ο Καμμένος: Έκπληξη προκάλεσαν στο Twitter οι φωτογραφίες του πρώην υπουργού

Τι χρώμα είναι τα παπούτσια; Φωτογραφία τρελαίνει τους χρήστες του Twitter

Tags:
καταγγελίες, καταγγελία, Ελλάδα, tweet, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK