01:13 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Facebook εισέρχεται σε νέα εποχή, καθώς ο ιστότοπος αλλάζει εμφάνιση σε ολοένα και περισσότερους χρήστες σταδιακά, εισάγοντας ακόμα και το Dark Mode.

Η εικόνα του Facebook αλλάζει εδώ και μερικές ώρες, αφού σταδιακά ενεργοποιείται σε όλους τους χρήστες το νέο layout της ιστοσελίδας, το οποίο -μεταξύ άλλων- φέρνει και Dark Mode.

Αρχικά, οι χρήστες θα δουν στην κορυφή του News Feed τους ειδοποίηση από το Facebook, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται πως μπορούν να μεταβούν στο νέο layout που ακόμα βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση.

Τα νέα χαρακτηριστικά

Σε περίπτωση που οι χρήστες αποδεχθούν την προαναφερθείσα μετάβαση, τότε θα κληθούν να επιλέξουν εάν προτιμούν ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη (Dark Mode) έκδοση της ιστοσελίδας.

​Το λογότυπο έγινε πιο σφαιρικό, με το «f» του Facebook να βρίσκεται σ' έναν πιο ανοιχτόχρωμο γαλάζιο κύκλο και τα Stories να έχουν μετακινηθεί στη μέση της σελίδας.

​Επίσης, τα χαρακτηριστικά τόσο στη σελίδα του προφίλ όσα και σ' εκείνες των Pages και των Groups έχουν απλοποιηθεί με την αριστερή στήλη να είναι πλέον η βασική και αυτή των συνδεδεμένων επαφών να μην καταλαμβάνει πλέον όλο τον δεξιό χώρο.

Η αλλαγή δεν άρεσε σε όλους

Πάντως, δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν αρνητικά την εν λόγω αλλαγή και δεν δίστασαν να παρομοιάσουν το Facebook ακόμα και με το Twitter.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλυπτική έρευνα: Στο διαδίκτυο χωρίς έλεγχο από το Δημοτικό πολλά ελληνόπουλα

Tags:
Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Facebook
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK