17:59 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σειρά καυστικών στο Twitter προκάλεσε η εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ στα ΗΑΕ, μιας και πολλοί χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο ακόμα και για «κοροϊδία» της κόρης του Αμερικανού Προέδρου στον παραδοσιακό τρόπο ένδυσης των γυναικών στην ασιατική χώρα.

Η Ιβάνκα Τραμπ έφτασε, το Σάββατο (15/02), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Φόρουμ Γυναικών, αλλά η εμφάνισή της στη μουσουλμανική χώρα προκάλεσε πολλά σαρκαστικά σχόλια στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η κόρη και μια εκ των βασικών συμβούλων του Αμερικανού Προέδρου, προσπάθησε να ντυθεί, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, καθώς δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που έκαναν λόγο για «κοροϊδία» της Τραμπ προς τον γυναικείο τρόπο ένδυσης στη χώρα.

​Κάποιοι έγραψαν ότι η Τραμπ -επί της ουσίας- προωθεί τις οικογενειακές επιχειρήσεις και την επωνυμία τους. Η κόρη του Τραμπ επισκέφθηκε το Μέγα Τέμενος του Σεΐχη Ζαγιέντ, στο Ντουμπάι.

Η Τραμπ αναμένεται να μιλήσει στη διάσκεψη, στο Αμπού Ντάμπι, την Κυριακή (16/02).

Προηγουμένως, προώθησε την Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Γυναίκας που, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου Τύπου της, θα καταστήσει την οικονομική χειραφέτηση των γυναικών ως προτεραιότητα στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και θα εξασφαλίσει ότι η πρωτοβουλία της θα συνεχιστεί και μετά τη διοίκηση του πατέρα της.

Διαβάστε ακόμα:

«Γιατί είστε εδώ;»: Αντιδράσεις για την παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ στο Νταβός

Tags:
ΗΑΕ, Ιβάνκα Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK