04:53 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Το Instagram προχωράει σε ακόμη μια αλλαγή προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χρηστών του, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προσθέτει την κατηγορία Reels και την κατηγορία Shop στην αρχική του οθόνη. 

Η καρτέλα Reels διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν σύντομα, διασκεδαστικά βίντεο από δημιουργούς σε όλο τον κόσμο, ενώ η καρτέλα Shop προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο για σύνδεση με brands και δημιουργούς προκειμένου να ανακαλύψει κανείς νέα προϊόντα.

«Δεν παίρνουμε αυτές τις αλλαγές ελαφρά - δεν είχαμε ενημερώσει την αρχική οθόνη του Instagram για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν και απολαμβάνουν τον πολιτισμό έχει αλλάξει και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Instagram δεν είναι το ότι αλλάζουμε κι εμείς γρήγορα, αλλά ότι δεν αλλάζουμε και γινόμαστε άσχετοι», έγραψε ο επικεφαλής του Instagram Άνταμ Μοζέρι σε ανάρτησή του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σχεδίαση και πιστεύουμε ότι δίνει στην εφαρμογή μια πολύ απαραίτητη ανανέωση, ενώ παραμένουμε πιστοί στην βασική μας αξία της απλότητας. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Instagram για εσάς» σημείωσε.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό, μέχρι στιγμής, πότε θα γίνουν οι νέες αλλαγές.

Tags:
αλλαγές, αλλαγή, χρήστες, social media, πλατφόρμα, Instagram
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK