07:37 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

​Οι «βαθμολογίες» δημοσιοποιήθηκαν ως μέρος της σύνοψης στο τέλος του έτους των πιο viral βίντεο, τάσεων και δημιουργών του TikTok, που ετοίμασε η ίδια η πλατφόρμα.

Το διάσημο βίντεο βίντεο για φέτος στο ΤικΤοκ δεν είναι άλλο από το «M to the B» της Μπέλα Πορτς η οποία μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το κοινωνικό δίκτυο, το εν λόγω βίντεο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 528 εκατομμύρια προβολές, περισσότερα από 43 εκατομμύρια «likes» και τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια σχόλια.

 

​Οι «βαθμολογίες» δημοσιοποιήθηκαν ως μέρος της σύνοψης στο τέλος του έτους των πιο viral βίντεο, τάσεων και δημιουργών του TikTok, που ετοίμασε η ίδια η πλατφόρμα. Οι βαθμολογίες, ωστόσο, δεν είναι εντελώς «επιστημονικές», καθώς η «κορυφή» των viral βίντεο βασίζεται τόσο στις προβολές όσο και στον αντίκτυπο που είχαν. 

 

​Στη λίστα αυτή, μετά την Μπέλα Πορτς στην κορυφή, βρέθηκε και ο δημιουργός 420doggface208 και ακολουθεί η Κέιτλιν Ρέιλι με το βίντεό της σχετικά με τον «συνάδελφο που μισείς κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο Zoom».

 

​Εν τω μεταξύ, στη λίστα των καλύτερων δημιουργών του TikTok, την πρωτιά κατέχει ο Τσάρλι Νταμίλιο, το άτομο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα. Από την πλευρά του, ο Jason Derulo αναφέρεται ως ο κύριος δημιουργός μεταξύ των διασήμων, ακολουθούμενος από την Kylie Jenner και τη Lizzo.

Tags:
βίντεο, viral βίντεο, TikTok
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK