16:47 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
SOCIAL MEDIA
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο λόγος για την Μπελ Ντελφίν η οποία ανέβασε φωτογραφίες στο Twitter όντας δεμένη χειροπόδαρα και γράφοντας στην λεζάντα «Το δικό μου τέλειο πρώτο ραντεβού». Η γνωστή Youtuber αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στις κατηγορίες των ακολούθων της ότι αυτές οι φωτογραφίες «προωθούν τον βιασμό».

Η Μπελ Ντελφίν συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Twitter κατά τις οποίες ήταν δεμένη χειροπόδαρα «στο πρώτο της τέλειο ραντεβού». 

Το σχοινί ήταν δεμένο έτσι ώστε να είναι ακινητοποιημένη ενώ σε επόμενες φωτογραφίες φαίνεται να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με έναν μασκοφόρο άνδρα ντυμένο στα μαύρα. 

Η 21χρονη Youtuber, ανέβηκε απότομα στις τάσεις του Twitter καθώς πολλοί ακόλουθοί της την κατηγόρησαν για «προώθηση βιασμού». Όμως η Ντελφίν αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη εξηγώντας τους λόγος: 

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την απόλαυση του power-play και του BDSM όπου και οι δύο άνθρωποι έχουν συναινέσει. Νομίζω ότι το να λέτε ότι επειδή μου αρέσει η συναινετική μη συγκατάθεση προωθεί τον βιασμό, είναι το ίδιο με το επιχείρημα ότι η βία στα βιντεοπαιχνίδια προωθεί τη βία».

Η Μπελ Ντέλφιν έχει μεγάλο κοινό σε πολλά κοινωνικά δίκτυα και έχει πάρει τον χαρακτηρισμό «Gamer Girl». Έγινε μάλιστα ιδιαίτερα διάσημη όταν το 2019 είχε αποφασίσει να πουλήσει το νερό με το οποίο είχε κάνει μπάνιο, με τα βαζάκια με το νερό να γίνονται ανάρπαστα.

Δείτε μερικές από τις επίμαχες φωτογραφίες:

Μπελ Ντελφίν
© Φωτογραφία : Τwitter / Belle Delphine
Μπελ Ντελφίν
Μπελ Ντελφίν
© Φωτογραφία : Τwitter / Belle Delphine
Μπελ Ντελφίν
Tags:
Μπελ Ντελφίν, βιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK