14:07 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
STYLE
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Δημοσιογράφος, entrepreneur και δημιουργός των κοσμημάτων Coco Fico και του blog TypeMyStyle.com, η Κορίνα Βρούσια ξέρει τον τρόπο να βάζουμε την ομορφιά στη ζωή μας ακόμα και στα δύσκολα.

Η καραντίνα θέτει σε δοκιμασία την ψυχική μας κατάσταση, όμως αρκούν μικρές, καθημερινές πράξεις όχι απλώς για να επιβιώσουμε, αλλά και για να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας τον ελεύθερο χρόνο και τη θαλπωρή του σπιτιού ακόμα και σε αυτή τη δύσκολή περίοδο, που χαρακτηρίζεται από φόβο και μοναξιά.

Η Κορίνα Βρούσια, δημοσιογράφος, entrepreneur και δημιουργός του μπλογκ TypeMyStyle.com και των κοσμημάτων Coco Fico, μας προτείνει καθημερινά τρόπους να βάζουμε την ομορφιά στη ζωή μας, ακόμα και στις πιο ζόρικες συνθήκες. Το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες το εμβληματικό site μόδας και ομορφιάς Who What Wear τής ζήτησε να παρουσιάσει τη ρουτίνα φροντίδας που ακολουθεί κατά τον περιορισμό της στο σπίτι, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Στο Sputnik η Κορίνα προτείνει πέντε συμβουλές στυλ και ομορφιάς που θα μας φτιάξουν τη διάθεση μέσα στην καραντίνα και μάλιστα χωρίς κόστος:

Σχετικά:

Ο πρωταθλητής καράτε Στέφανος Ξένος δίνει tips για να μείνουμε σε φόρμα στην καραντίνα
Κορονοϊός: Πώς θα αντιμετωπίσουμε τη μοναξιά της καραντίνας
Παιδιά και καραντίνα: Εργαλεία «επιβίωσης» για τους γονείς στην περίοδο της πανδημίας;
Tags:
μόδα, ομορφιά, ψυχολογία, κορονοϊός, πανδημία, καραντίνα, δημοσιογράφος, blogger, κοσμήματα, Coco Fico, Type My Style, Κορίνα Βρούσια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK