07:51 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
STYLE
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κοκκινοσκουφίτσα, ο Πίτερ Παν, μπαλαρίνες και νεράιδες είναι από τους λίγους ήρωες παραμυθιών που χρησιμοποιούνται στις πίτες.

Αυτή τη φορά θα δείτε τα παραμύθια.. διαφορετικά! Η Λιζ Τζόι διακοσμεί πίτες και μπισκότα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που είναι συναρπαστικός.

Η Λιζ χρησιμοποιεί την εμπειρία της ως καλλιτεχνική διευθύντρια, αλλά και το ταλέντο της στην ζαχαροπλαστική για να φτιάξει εξαιρετικές πίτες στις οποίες απεικονίζει σκηνές από παραμύθια.

Η κοκκινοσκουφίτσα, ο Πίτερ Παν, μπαλαρίνες και νεράιδες είναι από τους λίγους ήρωες παραμυθιών που χρησιμοποιούνται στις πίτες της. 

Η Λιζ πρώτα ζωγραφίζει τις ιδέες της σε μια κόλλα χαρτί, στην συνέχεια προετοιμάζει την ζύμη για την πίτα και έπειτα τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Ο σχεδιασμός της ζωγραφιάς πάνω στην πίτα της παίρνει αρκετό χρόνο, αλλά είναι επίσης το αγαπημένο της κομμάτι της διαδικασίας.

Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιεί είναι, φυσικά, εντελώς βρώσιμα.

Εκτός από τις υπέροχες πίτες της η Τζόι φτιάχνει επίσης λαχταριστά μπισκότα που μοιάζουν με ρούχα και διάφορα αξεσουάρ, όπως τσάντες, δαντέλα,τζιν και πλεκτά!

Δείτε μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες της

 

 

 

 

 

Tags:
φωτογραφίες, Γλυκά, καλλιτέχνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK