14:52 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
STYLE
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάρα Πασκούτσι έλαβε στις 3 Φεβρουαρίου στο ταχυδρομείο της ένα γράμμα που της ζητούσε να ξεστολίσει καθώς ήδη πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Μια γειτονιά στο Λονγκ Άιλαντ είναι ακόμα στολισμένη- και όχι επειδή οι κάτοικοι ξέχασαν να ξεστολίσουν. Παρόλο που η περίοδος των γιορτών έχει περάσει εδώ και καιρό, τα χριστουγεννιάτικα φώτα εμφανίστηκαν ξανά ως υποστήριξη για έναν στεναχωρημένο γείτονα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάρα Πασκούτσι έλαβε στις 3 Φεβρουαρίου στο ταχυδρομείο της ένα γράμμα που της ζητούσε να ξεστολίσει καθώς ήδη πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτό το γράμμα την στεναχώρησε πολύ. Έχασε και τον πατέρα της και την θεία της από τον κορονοϊό, τον Ιανουάριο, σε απόσταση μιας εβδομάδας.

Ο πατέρας της που ζούσε μαζί της είχε στολίσει στο σπίτι την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπως κάνει κάθε χρόνο. Όταν τον έχασε, η Πασκούτσι δεν είχε την ψυχική δύναμη να ξεστολίσει.

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι ή γιατί δεν έχουμε ξεστολίσει ακόμα. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε η ίδια.

Η Πασκούτσι ανέβασε μια φωτογραφία του γράμματος στο Facebook και εξήγησε γιατί ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό, με την ελπίδα ότι ο ανώνυμος αποστολέας θα μπορούσε να δει την ανάρτησή της.

Η κοινότητα ήταν εξοργισμένη εκ μέρους της. Μέσα σε λίγα λεπτά από την δημοσίευση της ανάρτησης, δεκάδες μηνύματα πλημμύρισαν τα εισερχόμενα της.

Οι γείτονες έστειλαν κάρτες και λουλούδια και μάλιστα μια σελίδα στο GoFundMe δημιουργήθηκε για να καλύψει τις πληρωμές των δανείων και της κηδείας.

Άλλα οι γείτονές της δεν έμειναν μόνο σε αυτά. Κατέβασαν τα στολίδια τους από την αποθήκη και ξαναστόλισαν τα σπίτια τους ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Tags:
ΗΠΑ, αλληλεγγύη, Χριστούγεννα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK