17:25 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΤΕΧΝΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν τη συναυλιακή σειρά #snfccAtHome: music αλλά, για πρώτη φορά μετά την καραντίνα, με την παρουσία περιορισμένου κοινού.

Επιστροφή αν όχι στην κανονικότητα, τουλάχιστον σε μια από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές και όχι μόνο συνήθειες: στις συναυλίες. Τον Ιούλιο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φέρνει τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Vassilikos, Φοίβος Δεληβοριάς και Βαγγέλης Γερμανός θα βρεθούν αντίστοιχα στις 2, 9 και 16 Ιουλίου στις 21.00 στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για πρώτη φορά με την παρουσία περιορισμένου κοινού μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα, η δυνατότητα παρακολούθησης των τριών συναυλιών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τις τρεις συναυλίες διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Vassilikos ξεκίνησε χτες, Τρίτη 30 Ιουνίου. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις. Εισιτήρια: €10 (μειωμένο €5). Προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Vassilikos ηλεκτρονικά εδώ και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμεία ΕΛΣ). Για τις άλλες δύο συναυλίες μείνετε συντονισμένοι στο SNFCC.org.

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Tags:
Βαγγέλης Γερμανός, Φοίβος Δεληβοριάς, Vassilikos, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συναυλίες 2020, συναυλίες, συναυλία, μουσική, Ιούλιος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK