02:10 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΕΧΝΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενώ έχουμε συνδυάσει να παίζουμε το κλασικό παιχνίδι «Jenga» βγάζοντας τουβλάκια από έναν πύργο μέχρι αυτός να καταρρεύσει, μια εταιρεία είχε την ιδέα να αντικαταστήσει τα τουβλάκια με κουταβάκια.

Ένα πρωτότυπο «Jenga» έφτιαξε η εταιρεία Comma αντικαθιστώντας τα κλασικά τουβλάκια του παιχνιδιού με μικρά κουτάβια. Μάλιστα πρόκειται για «Reverse Jenga» δηλαδή αντι να βγάζεις κουτάβια περιμένοντας τον πύργο να πέσει, τα τοποθετείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταρρεύσει η στοίβα. 

Το παιχνίδι ονομάζεται «Small Wooden Dog Stack» και πρόκειται για έξι συμπαγή κομμάτια ξύλου σε σχήμα κουταβιών τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν κατάλληλα ώστε να μην γκρεμιστεί ο «πύργος» από σκυλάκια. Έτσι, αντί το παιχνίδι να ξεκινά με έναν πλήρως συναρμολογημένο πύργο όπως στο κανονικό Jenga, στο Reverse Jenga, ή στα ελληνικά το «ανάποδο Jenga», ο παίχτης ή οι παίχτες πρέπει ο ίδιοι σταδιακά να φτιάξουν τον πύργο, αυτή τη φορά όχι με τουβλάκια αλλά με σκυλάκια. 

Κάθε μικροσκοπικό κουτάβι έχει μια μοναδική στάση οπότε είναι δουλειά του παίχτη να τα τοποθετήσει με τον καλύτερο τρόπο το ένα πάνω στο άλλο. Παίζοντας το παιχνίδι με φίλους νικητής αναδεικνύεται το τελευταίο άτομο που στοίβαξε κάποιο κουτάβι με επιτυχία πριν ο πύργος καταρρεύσει. 

Δείτε φωτογραφίες με το παιχνίδι: 

Tags:
παιδικά παιχνίδια, παιχνίδι, Jenga, σκυλί, επιτραπέζιο παιχνίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK