05:37 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΕΧΝΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η Λίζα Ενρόθ, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 12.000 αιτούντες να είναι η μοναδική που θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Σκανδιναβίας.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Σκανδιναβίας θα πραγματοποιηθεί φέτος σε ένα απομονωμένο νησί και με την πανδημία να συνεχίζεται θα έχει μόνο έναν συμμετέχοντα

Μια εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η Λίζα Ενρόθ, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 12.000 αιτούντες να είναι η μοναδική που θα παρευρεθεί.

Η Σουηδή νοσοκόμα και λάτρης του κινηματογράφου θα περάσει μια εβδομάδα στο νησί Πάτερ Νόστερ βλέποντας ταινίες!

«Όσο εργαζόμουν το μόνο που έκανα ήταν να ακούω, να κάνω τεστ και να προσφέρω παρηγοριά. Μου φάνηκε αιώνες. Νιώθω σαν να έχω “στραγγίξει” από ενέργεια» δηλώνει η ίδια.

Το νησί Πάτερ Νόστερ βρίσκεται στα όρια ενός αρχιπελάγους στα δυτικά παράλια της Σουηδίας και είναι γνωστό για τον φάρο του.

«Ο άνεμος, η θάλασσα και η πιθανότητα να ζήσω μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα για μια εβδομάδα, είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό».

Μέσα στα «καθήκοντά» της θα είναι να τραβάει ένα βίντεο την ημέρα, τα οποία -στο τέλος- θα παρουσιαστούν στον ιστότοπο του φεστιβάλ.

Η διευθύνων σύμβουλος του φεστιβάλ, Μίρια Γουέστερ δήλωσε: 

«Αισθάνομαι ότι είναι πολύ σωστό να προσφέρουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία σε έναν από τους πολλούς ήρωες του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που όλοι εργάζονται τόσο σκληρά κατά της COVID-19».

Tags:
φεστιβάλ, κινηματογράφος, νοσοκόμα, Σουηδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK