00:16 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξαιρετικά νέα έρχονται να αλλάξουν τη ζωή εκατοντάδων ανδρών, που η τσέπη τους αντέχει, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα βιντεοπαιχνίδια και ψάχνουν νέους τρόπους να χαλαρώσουν.

Από εδώ και στο εξής οι άντρες θα μπορούν να κάθονται με τις ώρες στην τουαλέτα και να απολαμβάνουν ένα από τα παιχνίδια που λάτρεψαν οι gamers, το Skyrim.

Το μόνο που απαιτείται είναι να έχουν τουαλέτα συμβατή με τη συσκευή Alexa της Amazon, και φυσικά το μπάτζετ για να υποστηρίξουν τέτοιου είδους τουαλέτα.

Το παιχνίδι Skyrim: Very Special Edition έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου ένα μήνα και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην αγορά αφού δημιουργούσε μια νέου είδους εμπειρία στο gaming.

Τόση εντύπωση, που αρκετοί ήταν αυτοί που βλέποντας το διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας Bethesda, πίστεψαν ότι όλο αυτό είναι κάποιου είδους φάρσα.

Κι αυτό γιατί δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι μέσω φωνητικών εντολών.

Η συσκευή Alexa αφηγείται στον παίκτη την υπόθεση του παιχνιδιού και του δίνει κάποιες επιλογές. Αντίστοιχα ο παίκτης ανάλογα με την κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει δίνει την αντίστοιχη εντολή στην Alexa.

Ωστόσο, είναι η πάντα ενημερωμένη κοινότητα των gamers, που ανέδειξε τη δυνατότητα του Skyrim: Very Special Edition, να μετατρέψει την επίσκεψη στην τουαλέτα στην «υπέρτατη ανδρική εμπειρία».

Όπως ανακάλυψαν το παιχνίδι μπορεί να συνδεθεί με την όχι και πολύ οικονομική τουαλέτα Kohler Numi, που εκτός από ειδικά συστήματα καθαρισμού, αρωματισμού και θέρμανσης που διαθέτει, μπορεί να είναι συμβατή και με το Skyrim: Very Special Edition.

Για αυτούς που ήδη έχουν αρχίσει την αναζήτηση, να σημειωθεί ότι η Kohler Numi κοστίζει περί τα 6.000 ευρώ.

 

Tags:
άνδρες, τουαλέτα, βιντεοπαιχνίδι, Alexa, Amazon
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK