10:25 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ιστότοπος που ασχολείται με προϊόντα της Apple αποκάλυψε πώς θα μοιάζει το νέο Apple Watch Series 4, την ώρα που η εταιρεία ανακοίνωνε ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου έξυπνου ρολογιού καθώς και των νέων iPhone θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μετά από μήνες εικασιών και φημολογίας, η Apple θα αποκαλύψει το νέο Apple Watch Series 4, καθώς και τα νέα iPhone σε επίσημη εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Τη στιγμή που η Apple εξέδιδε ανακοίνωση για την εκδήλωση, το φως της δημοσιότητας είδε μία εικόνα που φέρεται να απεικονίζει το νέο «έξυπνο» ρολόι Apple Watch. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο τεχνολογικός ιστότοπος 9to5Mac και το πρώτο στοιχείο που έλκει την προσοχή είναι η μεγάλη οθόνη που εκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του ρολογιού.

 

A post shared by 9to5Mac (@9to5mac) on Aug 30, 2018 at 11:56am PDT

 

Φήμες θέλουν τη συσκευή να εξοπλίζεται με 15% μεγαλύτερη οθόνη, με την Apple να το επιτυγχάνει μειώνοντας τα περιθώρια (bezels). Κατά τα άλλα, το μέγεθος της συσκευής θα παραμείνει απαράλλαχτο.

Χάρη στο μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, η νέα συσκευή θα προβάλει περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα από την τρέχουσα έκδοση.

Επιπλέον, από την εικόνα προκύπτει ότι η Apple έχει εγκαταστήσει μία νέα τρύπα μεταξύ του πλαϊνού κουμπιού και του Κουμπιού Αφετηρίας (Digital Crown), με το site να υποστηρίζει ότι ενδεχομένως πρόκειται για επιπλέον μικρόφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο κουμπιά ελέγχου εμφανίζονται διαφοροποιημένα σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα.

Σχετικά:

Η Apple αρνείται ότι τα iPhone καταγράφουν τους χρήστες χωρίς άδεια
Σπάει κάθε ρεκόρ η Apple: Πάνω από 1 τρισ. η χρηματιστηριακή της αξία
Η Apple φέρνει αναβαθμίσεις με το iOS 12 και δίνει ζωή σε παλιές συσκευές
Tags:
παρουσίαση, Apple Watch, Apple Watch Series 4, iPhone, Apple, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK