01:46 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Nitendo

Νέα παιχνίδια ανακοινώθηκαν για το Nitendo Switch

CC0
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μεγάλη σειρά νέων παιχνιδιών, αλλά και τη δημιουργία χειριστηρίων στα πρότυπα εκείνων της δεκαετίας του 1980 τα οποία θα είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές της νέας διαδικτυακής υπηρεσίας Switch Online.

Νέες αφίξεις παιχνιδιών αναμένονται για το Nitendo Switch, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια Final Fantasy VII, IX και X.

Η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε επίσης ότι εντός του 2019 θα είναι διαθέσιμα για το Switch και παιχνίδια όπως το Animal Crossing και η τελευταία σειρά του Luigi's Mansion.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το 2018 κυκλοφόρησαν λίγα παιχνίδια για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, σύμφωνα με αναλυτές του BBC, το 2019 αναμένεται να είναι «δυνατή χρονιά» για τη Nitendo.

Παράλληλα, η εταιρεία αποκάλυψε νέα χειριστήρια που βασίζονται στα σχέδια των χειριστηρίων της κονσόλας NES της δεκαετίας του 1980. Τα νέα χειριστήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο για τους συνδρομητές της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Switch Online που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα παιχνίδια που ανακοίνωσε η Nitendo είναι τα εξής:

Final Fantasy VII, IX, X, X-2, XII: The Zodiac Age και XV Pocket Edition HD

Yoshi's Crafted World

Luigi's Mansion 3 

Animal Crossing

Super Mario Bros U Deluxe

Katamari Damacy Reroll

Τίτλοι επιτραπέζιων παιχνιδιών μεταξύ των οποίων τα Pandemic, Carcassonne και Settlers of Catan

Tags:
παιχνίδι, ηλεκτρονικά παιχνίδια, Nitendo Switch, Nitendo
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK