00:31 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Να βοηθήσει τους στρατιώτες που εργάζονται στις χαμηλές θερμοκρασίες της Αρκτικής, επιχειρεί η ρωσική εταιρεία Καλάσνικοφ με ειδικά εξοπλισμένη ενδυμασία.

Η ρωσική εταιρεία Καλάσνικοφ, με τη συμμετοχή ειδικών του Υπουργείου Άμυνας, ανέπτυξε εξοπλισμό για ειδικές δυνάμεις που εργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες της Αρκτικής.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας, η ενδυμασία αποτελείται με πάνω από 40 στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της καταδρομικής στολής «Nanuk», ειδικού υπνόσακου για χαμηλές θερμοκρασίες, δοχείων μεταφοράς για την ασφάλεια των φαρμάκων και της διατροφής.

«Όλα τα στοιχεία του εξοπλισμού δοκιμάστηκαν από ειδικούς της εταιρείας και στρατιώτες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας κατά τη διάρκεια αποστολής στην Αρκτική τον Μάρτιο του 2018 στις χερσονήσους Yamal και Taymyr. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των δοκιμών έφθανε στους 47 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν από το μηδέν, οι άνεμοι έως 25 μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η υγρασία έως και 100 τοις εκατό ", ανέφερε η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η Καλάσνικοφ δημιουργήθηκε το 2013 με τη συγχώνευση δύο μεγάλων επιχειρήσεων της σοβιετικής εποχής και θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός τουφεκίων και άλλων όπλων της Ρωσίας.

 

Tags:
στολή, Αρκτική, Καλάσνικοφ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK