16:41 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συναγερμός σήμανε στη Microsoft μετά από αναφορές ότι η τελευταία αναβάθμισης των Windows 10 οδηγεί σε... διαγραφή προσωπικών αρχείων των χρηστών! Η εταιρεία διακόπτει την ενημέρωση και καλεί τους χρήστες να μην προχωρήσουν στην εγκατάσταση.

Η Microsoft σταμάτησε τη μεγάλη αναβάθμισης των Windows 10 μετά από αναφορές ότι η νέα έκδοση είχε ως αποτέλεσμα να διαγραφούν αρχεία των χρηστών!

Η εταιρεία ανέφερε ότι η αναβάθμιση σταματά προσωρινά καθώς ερευνούν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και καλεί τους χρήστες που ήδη έχουν κατεβάσει το πακέτο αναβάθμισης, να μην προχωρήσουν στην εγκατάστασή τους.

«Έχουμε διακόψει τη διανομή της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 October 2018 Update (version 1809) για όλους τους χρήστες, καθώς διερευνούμε μεμονωμένες αναφορές χρηστών που έχασαν κάποια αρχεία μετά την ενημέρωση», αναφέρει η Microsoft.

Παράλληλα, η Microsoft καλεί όσους χρήστες επηρεάστηκαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία.

Ο αναλυτής Νικ Μακ Γκουάιρ της εταιρείας CCS Insight, δήλωσε ότι η όλη υπόθεση μπορεί να πλήξει την αξιοπιστία της Microsoft και ορισμένοι χρήστες μπορεί να εμφανισθούν πλέον απρόθυμοι να κάνουν την τελευταία αναβάθμιση.

Tags:
υπολογιστής, λογισμικό, λειτουργικό πρόγραμμα, Windows 10, Microsoft
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK