19:06 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Apple

Προβλήματα σε κάποια iPhone X και MacBook παραδέχτηκε η Apple

© AP Photo / Mark Lennihan
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να επιδιορθώσει δωρεάν όσα από τα προϊόντα της παρουσιάσουν τις συγκεκριμένες βλάβες. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των προβλημάτων ποιότητας που έχουν απασχολήσει κατά το τελευταίο έτος την Apple.

Δωρεάν θα επιδιορθώσει η Apple τα προϊόντα iPhone X και Mac Book 13 ιντσών, καθώς, όπως παραδέχτηκε η εταιρεία, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που επηρεάζουν κάποια από τα μοντέλα.

Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των προβλημάτων ποιότητας που έχουν απασχολήσει κατά το τελευταίο έτος την Apple, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το Reuters.

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι η οθόνη μερικών IPhone X —ενός μοντέλου που κυκλοφόρησε το 2017 με αρχική τιμή 999 δολάρια- μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στη διαδικασία της αφής λόγω τεχνικού προβλήματος ενός εξαρτήματος, το οποίο θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Η ελαττωματική οθόνη μπορεί να μην ανταποκρίνεται σωστά στο άγγιγμα του χρήστη ή ακόμη να αντιδρά μόνη της χωρίς να προηγηθεί αφή. Το πρόβλημα αυτό δεν επηρεάζει τα νέα iPhone XS και iPhone ΧR, που παρουσιάσθηκαν φέτος το φθινόπωρο.

Από την άλλη, ο φορητός υπολογιστής Mac Book μπορεί να εμφανίσει ένα άλλο πρόβλημα, που οδηγεί σε απώλεια δεδομένων λόγω αδυναμίας αποθήκευσης στο σκληρό δίσκο. Η Apple θα φροντίσει επίσης να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει δωρεάν τα εν λόγω drives.

To πρόβλημα αφορά ένα περιορισμένο αριθμό οδηγών στερεάς κατάστασης (solid-state drives) χωρητικότητας 128 και 256 GB που βρίσκονται εγκατεστημένα σε Mac Books 13 ιντσών, τα οποία πουλήθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018.

Tags:
επιδιόρθωση, βλάβη, MacBook, iPhone, Apple
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK