Ο πάγος που λιώνει στην Ανταρκτική

YouTuber προκαλεί θεωρίες συνωμοσίας περί βάσης εξωγήινων στην Ανταρκτική (Βίντεο)

© Φωτογραφία: YouTube/MrMBB333
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ένας Vlogger, υποστηρίζει πως πραγματοποίησε μία νέα ανακάλυψη καθώς περιηγούνταν στην υπηρεσία Google Earth, προκαλώντας νέες θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Ένας vlogger του YouTube, με το ψευδώνυμο MrMBB333, κοινοποίησε ένα νέο βίντεο από την περιήγησή του στο Google Earth της Ανταρκτικής, στο οποίο ισχυρίζεται πως παρατήρησε μια περίεργη περιοχή κάτω από τον παγετώνα της Ανταρκτικής, η οποία προσομοιάζει σε μία εξωγήινη εγκατάσταση.

Καθώς ο vlogger μεγέθυνε την εικόνα, στον πάγο εμφανίστηκε ένα περίπλοκο μοτίβο από σωλήνες, το οποίο εκτείνεται για μίλια κατά μήκος του παγετώνα, με το χιόνι φαινομενικά λεπτό στις περιοχές αυτές.

«Ίσως είναι ένα φυσικό τεχνούργημα. Είναι πολύ μοναδικό. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο», σχολιάζει.

Η κοινοποίηση του βίντεο δημιούργησε νέα σενάρια και υποθέσεις περί εξωγήινης ζωής κάτω από τους παγετώνες και άλλες θεωρίες συνωμοσίας, με χρήστες να σχολιάζουν όπως «μοιάζει με ένα τεράστιο δίχτυ… αναρωτιέμαι τι είναι κάτω. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι δεν θέλουν να λειώσει ο πάγος».

«Ουάου — αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον… Σίγουρα δεν έπρεπε να το δούμε αυτό», ανέφερε ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε «αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι ελίτ πανικοβάλλονται για τον πάγο που λιώνει και όχι για την υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ανησυχία της ΕΚΘΕΣΗΣ της αλήθειας στον κόσμο».

«Η επιφάνεια του καλυμμένου από χιόνι διαστημικού πλοίου;» και «το εξωτερικό ενός υπόγειου εξωγήινου οχυρωματικού έργου», σχολίασαν δύο άλλοι χρήστες.

Ένας YouTuber, ωστόσο, πρότεινε ότι «στην πραγματικότητα είναι απλώς χιόνια και σχέδια της διάβρωσης του πάγου από τον άνεμο και το χιόνι. Εμφανίζεται σαν κύματα από αμμολόφους στην έρημο, κάτι που είναι φυσικό».

Παρόλα αυτά, πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος χρήστης ισχυρίζεται πως ανακάλυψε στο Google Earth μια αρχαία υποβρύχια πόλη στα ανοικτά των ακτών του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Tags:
vlogger, YouTube, Google, Ανταρκτική, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK