09:10 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί εξωτερικά να μοιάζουν με γυαλιά ηλίου, ωστόσο προσφέρουν πολλά παραπάνω. Το νέο γκάτζετ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο πως διαχειριζόμαστε τις κλήσεις μας και τη μουσική μας, δημιουργώντας μία πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία.

Επιθυμούμε να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο; Ακόμη και το καλοκαίρι στην παραλία, χωρίς να είναι τα χέρια μας πιασμένα με κάποιο γκατζετάκι; Τώρα, μπορούμε να φοράμε γυαλιά ηλίου που μας δίνουν τη δυνατότητα ν' ακούμε μουσική, να κάνουμε τηλεφωνήματα, να έχουμε εμπειρία διευρυμένης πραγματικότητας. Μείνετε «συνδεδεμένοι» διαρκώς, αυτό είναι το καινούργιο λαϊφστάιλ!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η καινοτομία ακούει στο όνομα «Frames». Στους βραχίονες των γυαλιών είναι ενσωματωμένο ένα ζευγάρι ακουστικών που προσφέρει ηχητική εμπειρία ανάλογη αυτής των κλασικών ακουστικών μουσικής. Επιπλέον, η καινοτομία υπόσχεται περιεχόμενο βασισμένο σε διευρυμένης πραγματικότητας ήχο.

«Μοιάζουν και λειτουργούν ως κλασικά γυαλιά ηλίου — έως ότου τα βάλεις μπρος» εξηγεί ο Μεχούλ Τριβέντι, διευθυντής των Bose Frames. «Και τότε, συνδέεσαι με το τηλέφωνό σου, τις επαφές σου, το Διαδίκτυο, και όλο το ηχητικό περιεχόμενό του, ακριβώς όπως με τα ακουστικά μουσικής». Ναι, πίσω από τα «Frames» είναι η αμερικανική εταιρεία Bose, ένας θρύλος αναπαραγωγής μουσικής (θρύλος, ιδιαίτερα για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής).

Tags:
ήχος, διαδίκτυο, μουσική, παραλία, γυαλιά ηλίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK