09:21 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Όχημα Audi

Η AUDI φέρνει το Virtual Reality στα αυτοκίνητά της

CC0
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Σε μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας φιλοδοξεί να μετατρέψει τα αυτοκίνητά της η AUDI. Η γνωστή γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα αυτή την νέα τεχνολογία η οποία φέρει την υπογραφή της Disney Games and Interactive Experiences.

Τα πάνω κάτω στην αγορά αυτοκινήτων επιθυμεί να φέρει η AUDI. Η γνωστή εταιρεία από τη Γερμανία θα παρουσιάσει το μοντέλο της e-tron, με ενσωματωμένη τεχνολογία που προσαρμόζει το ψηφιακό περιεχόμενο στις κινήσεις του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο. Εάν το αυτοκίνητο στρίβει σε μια δεξιά στροφή, το διαστημόπλοιο — για παράδειγμα — στο παιχνίδι εμπειρίας θα κάνει το ίδιο.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι επιβάτες στο πίσω κάθισμα του AUDI e-tron, με τη χρήση των γυαλιών Virtual Reality μεταφέρονται σε ένα φανταστικό περιβάλλον. Το όχημα πλέον λειτουργεί ως ένα σκάφος που κινείται μέσα σε ένα πλήθος αστεροειδών. Σύμφωνα με το παιχνίδι εάν το αυτοκίνητο στρίβει σε μια κλειστή στροφή, τότε και ο παίκτης στρίβει στην εικονική πραγματικότητα γύρω από ένα εχθρικό διαστημόπλοιο. Όταν το AUDI e-tron επιταχύνει, κάνει το ίδιο και το σκάφος στο παιχνίδι εμπειρίας.

Με σκοπό την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογικών καινοτομιών στα αυτοκίνητά της, η Audi έχει συνιδρύσει τη start-up εταιρεία holoride η οποία θα εκμεταλλευθεί εμπορικά αυτή τη νέα μορφή ψυχαγωγίας, μέσω μιας ανοιχτής πλατφόρμας η οποία στο μέλλον θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατασκευαστές και τους δημιουργούς περιεχομένου.

Η γκάμα των πιθανών επιλογών εκτείνεται από τα παιχνίδια arcade, τις υποθαλάσσιες περιπέτειες και τις εξερευνήσεις του διαστήματος μέχρι τα εκπαιδευτικά ταξίδια σε ιστορικές πόλεις ή την ανάλυση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ολοκληρώνοντας, η holoride σκοπεύει να παρουσιάσει αυτή τη νέα μορφή ψυχαγωγίας στην αγορά μέσα στην επόμενη τριετία, χρησιμοποιώντας στάνταρ γυαλιά Virtual Reality για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος. Κατά αυτό τον τρόπο, περιστατικά που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας στην πόλη θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος της όλης εμπειρίας.

Tags:
VR, AUDI, αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτοκίνητο, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK