15:52 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως πιστεύει ειδική αστρονόμος της NASA, οι επιστήμονες δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν αδρανείς και να κρύψουν την αλήθεια αν γνώριζαν ότι η Γη είναι καταδικασμένη.

Η Μισέλ Θέλερ, στέλεχος της επιστημονικής επικοινωνίας στη NASA, μοιράστηκε ένα από τα πιο αξιόπιστα σημάδια ότι η αποκάλυψη έρχεται στην ιστοσελίδα Big Think. 

Σύμφωνα με αυτήν, την «ημέρα όλοι οι επιστήμονες φτάσουν στο όριο τις πιστωτικές τους κάρτες και αρχίσουν να εξαφανίζονται» τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν.
Εξήγησε ότι η επιστημονική κοινότητα αποτελείται από συνηθισμένους ανθρώπους που δεν θα μείνουν στη δουλειά με τη γνώση ότι «ο κόσμος θα τελειώσει σε μια εβδομάδα».

Η Θέλερ πρόσθεσε ότι η NASA δεν είναι η μόνη που παρακολουθεί τον ουρανό και ελέγχει για πιθανές απειλές Επειδή αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν το ίδιο, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κρύψει την αλήθεια για μια επικείμενη καταστροφή.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι σε περίπτωση που υπάρχει ακόμη και μια μικρή πιθανότητα μιας «σκληρής σύγκρουσης» μεταξύ της Γης και ενός αστεροειδούς, η NASA θα ενημερώσει όχι μόνο τις αρχές αλλά και τα ΜΜΕ.

Η επιστήμονας επισήμανε επίσης ότι η NASA επεξεργάζεται επί του παρόντος κάποιες μεθόδους για να μην ενημερώνει μόνο για πιθανές απειλές, αλλά και να τις αποτρέπει.

Η αστρονόμος εξήγησε επίσης ότι είναι δυνατό να αλλάξει η τροχιά των διαστημικών αντικειμένων και θεωρητικά θα μπορύσε να αλλάξει η τροχιά κάποιας απειλής για τη γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μελέτη: Η ίδια η Γη μπορεί να κρύβει ίχνη εξωγήινης ζωής

Tags:
αποκάλυψη, επιστήμονες, σύγκρουση, Αστρονομία, Επιστήμη, αστεροειδής, NASA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK