15:37 16 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Smartphone

Η Xiaomi θα προωθεί ξεχωριστά τα κινητά της σειράς Redmi

CC0
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η κινεζική εταιρία αλλάζει ρότα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της και να προωθήσει την εξειδίκευσή της σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η ανερχόμενη εταιρία τεχνολογίας από την Κίνα, Xiaomi προωθεί μία σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων (Smartphones) υιοθετώντας την ανεξάρτητη εμπορική ταυτότητα Redmi, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της. Η σειρά Redmi προωθήθηκε αρχικά στην αγορά στα μέσα του 2013, ενώ την περίοδο αυτή, η εμπορική προώθησή της, θα γίνει κυρίως μέσω των ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής αγοράς.

Τα κινητά τηλέφωνα της σειράς Redmi θα προωθούνται στο εμπόριο ανεξάρτητα από τα προϊόντα της Xiaomi, καθώς η εταιρία επιδιώκει την εξειδίκευσή της σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περίπου 278 εκατ. κινητά της σειράς Redmi είχαν πωληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2018. Τα κινητά της αναφερόμενης σειράς έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά κι ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες κυμαίνονται συνήθως κάτω των 1.000 γουάν (147,3 δολαρίων) σύμφωνα με τον Λέι Τζαν, ιδρυτή της Xiaomi.

Tags:
Xiaomi, αγορά, smartphones, Redmi, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK