20:54 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθεί τελικώς η δοκιμαστική εκτόξευση ενός μη επανδρωμένου διαστημικού οχήματος Soyuz MS. Σύμφωνα με ένα νέο σχέδιο, η εκτόξευση είναι πλέον προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου.

Η δοκιμαστική εκτόξευση ενός μη επανδρωμένου διαστημικού οχήματος Soyuz MS επί ενός πυραύλου φορέα τύπου Soyuz 2.1a θα πραγματοποιηθεί τελικώς στις 22 Αυγούστου, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με μια πηγή στη διαστημική βιομηχανία της Ρωσίας.

«Η εκτόξευση ενός μη επανδρωμένου Soyuz είχε προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά σύμφωνα με ένα νέο σχέδιο είναι πλέον προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου. Λόγω της αλλαγής του χρονοδιαγράμματος, το διαστημικό σκάφος θα παραμείνει για 12 ημέρες στην πλατφόρμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και όχι 32 όπως προέβλεπε το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα», ανέφερε η πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή, η εκτόξευση είναι απαραίτητη για τον έλεγχο της αλληλεπίδρασης των συστημάτων του πυραύλου Soyuz 2.1a και του διαστημικού οχήματος Soyuz MS με το νέο σύστημα διάσωσης έκτακτης ανάγκης.

Tags:
διαστημική βιομηχανία, διαστημικό όχημα, Soyuz, πύραυλος, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK