14:16 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γνωστή εταιρεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζει τη δημιουργία του πρώτου έργου μεταφοράς εμπορευμάτων με την τεχνική Hyperloop στην Ινδία σε συνεργασία με την Virgin Hyperloop One.

Η DP World, ένας από τους μεγαλύτερους φορείς διαχείρισης λιμένων παγκοσμίως, ξεκινά το πρώτο έργο Hyperloop στην Ινδία σε συνεργασία με την Virgin Hyperloop One, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Σουλτάν Αχμέντ Μπιν Σουλάγιεμ.

Η DP World, ο κρατικός φορέας διαχείρισης λιμένων των ΗΑΕ, σχεδιάζει να αναπτύξει έναν μεταφορέα εμπορευμάτων, καθώς υπέγραψε μια συνεργασία με την Virgin Hyperloop One τον περασμένο χρόνο.

«Το πρώτο έργο θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία, έχουμε υπογράψει μια συμφωνία και εξετάζουμε πώς να δοκιμάσουμε το έργο» δήλωσε ο Μπιν Σουλάγιεμ στο CNBC.

Η εταιρεία είναι «ανυπόμονη τώρα για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα» είπε, σημειώνοντας ότι «επενδύουμε σε κάτι που πιστεύουμε ότι πρόκειται να προσθέσει αξία». Τόνισε το γεγονός ότι οι μεταφορές και η συμφόρηση αποτελούν μείζονα προβλήματα για την Ινδία και η τεχνολογία Hyperloop θα μπορούσε να τα λύσει καθώς μεταφέρει τα εμπορεύματα υπογείως.

Ο Μπιν Σουλάγιεμ αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη του έργου, αλλά δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα μια ανακοίνωση.

«Έχουμε μια ομάδα στην Ινδία που εργάζεται πολύ σκληρά, εργαζόμαστε με το γραφείο μας εδώ και στο Λος Άντζελες, αλλά δεν χάνουμε το χρόνο μας. Η τεχνολογία που έχουμε φέρει στην εταιρεία έχει βελτιωθεί 10 φορές. Κάθε φορά που συναντιέμαι μαζί τους βλέπω κάτι νέο», πρόσθεσε.

Έχοντας καταστεί δημοφιλής από τον ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ το 2013, η μεταφορά εμπορευμάτων μέσω της τεχνικής hyperloop υπόσχεται να είναι ταχύτερη από τα αεροπορικά ταξίδια, και μάλιστα πολύ φθηνότερα. Η Virgin Hyperloop One είναι μία από τις λίγες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της δικής του εταιρείας Boring, που αγωνίζεται να αναπτύξει την τεχνολογία και να την κάνει φθηνότερη και διαθέσιμη για καθημερινή χρήση.

Tags:
εμπόριο, Hyperloop, Έλον Μασκ, ΗΑΕ, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK