11:46 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Στο Plague Inc., η αποστολή του παίχτη είναι να εξαφανίσει την ανθρωπότητα μολύνοντας τους ανθρώπους με θανάσιμους, ανθεκτικούς στα φάρμακα, παθογόνους οργανισμού και οι δημιουργοί του παιχνιδιού έδωσαν μία πιο ρεαλιστική νότα προσθέτοντας το αμφιλεγόμενο κίνημα κατά του εμβολιασμού.

Οι παίχτες μίλησαν και η εταιρεία video game Ndemic Creations, το game studio αναπτύσσει τον διάσημο προσομοιωτή ασθένειας σε πραγματικό χρόνο προκειμένου «σύντομα να έχει και μορφές ατόμων που αντιτάσσονται στον εμβολιασμό».

Η πρωτοβουλία έρχεται μετά από διαδικτυακό αίτημα που ζητά οι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει το παιχνίδι «να αποτυπώσουν ως βόδια τις μορφές των ‘αντιεμβολιαστών' γιατί είναι ‘ανόητοι'».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει «ειδικό νέο σενάριο που θα περιλαμβάνει στη δράση του και όσους αντιτάσσονται στους εμβολιασμούς» αν μαζευτούν 10.000 υπογραφές.

​Instant win condition?😂

​It would make an interesting scenario to start as a "cured" disease brought back to life by anti-vaxxers. Like the game starts with everyone being cured of your new disease and you pick a country to re-emerge in the anti-vax population then change to reinfect all of humanity.

Μέχρι στιγμής ο πιθανός νέος χαρακτήρας έχει υποστηριχτεί από 21.000 παίχτες.

Tags:
εμβολιασμός, video game, παιχνίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK