19:36 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα νέο χαρακτηριστικό θα προστεθεί στη δημοφιλή εφαρμογή WhatsApp, με τους χρήστες να μπορούν να πληροφορηθούν εάν ο παραλήπτης ενός μηνύματος δεν το κράτησε για τον εαυτό του, αλλά το προώθησε και σε άλλους.

Μέχρι σήμερα, οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας WhatsApp μπορούσαν να μάθουν για την ακριβή ώρα παράδοσης και ανάγνωσης ενός μηνύματος, επιλέγοντας το επιθυμητό μήνυμα και πατώντας παρατεταμένα πάνω μέχρι να εμφανιστεί η λίστα των επιλογών. Επιλέγοντας, κατόπιν, «Πληροφορίες», ο χρήστης μπορεί να δει πότε το μήνυμα «παραδόθηκε» και εάν και πότε είναι «αναγνωσθέν».

Σύντομα στις πληροφορίες θα προστεθεί και νέο χαρακτηριστικό, οι πληροφορίες «Προώθησης». Σύμφωνα με το WABetaInfo, με το νέο χαρακτηριστικό, ο χρήστης θα μπορεί να γνωρίζει πόσες φορές ένα συγκεκριμένο μήνυμά του προωθήθηκε σε άλλους από τον αρχικό παραλήπτη.

Με άλλα λόγια, εάν στείλετε σε κάποιον μια φωτογραφία, θα μπορείτε να πληροφορηθείτε εάν ο παραλήπτης την προώθησε και σε κάποιον ή κάποιους άλλους. Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο, φυσικά, μόνο για μηνύματα που εσείς στέλνετε.

Εάν μάλιστα το μήνυμα έχει προωθηθεί πάνω από τέσσερις φορές, η αναγραφή στις πληροφορίες θα αλλάξει σε «Συχνά προωθημένο» (Frequently forwarded), δίχως να εμφανίζει συγκεκριμένο αριθμό, όπως αναφέρει το WABetaInfo.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής, εάν και πότε θα ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πληροφόρησης στην εφαρμογή.

Tags:
μήνυμα, εφαρμογή, κινητό, smartphones, WhatsApp
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK