15:31 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα επιθεωρήσει το επόμενο διάστημα το νέο και ενημερωμένο λογισμικό του συστήματος ελέγχου πτήσης των αεροσκαφών 737 MAX.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναμένουν να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού των αεροσκαφών Boeing 737 Max τις προσεχείς εβδομάδες και θα την υποβάλουν σε αυστηρή επιθεώρηση ασφαλείας, δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένει να λάβει το τελικό «πακέτο» ενημερώσεων του λογισμικού των αεροσκαφών της Boeing τις προσεχείς εβδομάδες για έγκριση», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Χρειάζεται χρόνος και πρόσθετη εργασία από τη Boeing για να διασφαλιστεί ότι η Boeing έχει εντοπίσει και αντιμετωπίσει κατάλληλα όλα τα σχετικά ζητήματα, έπειτα από ενδελεχή επιθεώρηση των συστημάτων ελέγχου πτήσης των αεροσκαφών 737 MAX», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε εντολή έκτακτης ανάγκης για να καθηλωθούν όλα τα αεροσκάφη της σειράς Boeing 737 MAX 8 και 737 MAX 9, μετά τη θανατηφόρα συντριβή του αεροπλάνου της Ethiopian Airlines στις 10 Μαρτίου, η οποία και άφησε πίσω της νεκρούς και τους 157 επιβάτες.

Η συντριβή αυτή ακολούθησε την τραγωδία του Οκτωβρίου στην Ινδονησία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 189 ατόμων.

Tags:
λογισμικό, Boeing, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Ινδονησία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK