18:48 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το νέο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, αξίας 2.000 δολ., παρουσίασε προβλήματα προτού καν κυκλοφορήσει στην αγορά. Αρκετοί που το παρέλαβαν πριν την επίσημη διάθεσή του δημοσιεύουν ήδη βίντεο και φωτογραφίες, σημειώνοντας ότι η οθόνη χάλασε μόλις δύο ημέρες αφού το παρέλαβαν.

Παράπονα για το Galaxy Fold, το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, έρχονται στη δημοσιότητα, μόλις δύο ημέρες αφ'ότου το πολυαναμενόμενο κινητό τηλέφωνο έφτασε στα χέρια των κριτικών για θέματα τεχνολογίας.

Ο επαναστατικός σχεδιασμός του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου. Βγαίνει στην αγορά στην τιμή των 2.000 δολ., αλλά τα πρώτα παράπονα έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν. 

​Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι τεχνολογικών θεμάτων, υπήρχαν παράπονα για προβλήματα στην οθόνη, τα οποία μάλιστα κατέστησαν το κινητό άχρηστο. 

​Παράλληλα, όπως μεταδίδει το RT, κάποιοι ανέφεραν ότι αφού αφαίρεσαν τη μεμβράνη της οθόνης, θεωρώντας ότι είναι μίας χρήσης, έμαθαν ότι δεν έπρεπε να αφαιρέσουν το προστατευτικό, με τις οθόνες να παρουσιάζουν προβλήματα. 

​Η ίδια η Samsung αναγνώρισε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι δεν πρέπει να αφαιρούν τη διαφανή μεμβράνη που καλύπτει την οθόνη. 

Η εταιρεία, άλλωστε, έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, όταν αποφάσισε την ανάκληση του Galaxy Note 7, μετά από αρκετά περιστατικά με μοντέλα που έπιασαν φωτιά, προκαλώντας τραυματισμούς πελατών και υλικές ζημιές, ενώ δεν έλειψαν και οι μηνύσεις. 

Tags:
κινητά τηλέφωνα, προβλήματα, κινητό, Samsung
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK