15:11 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το 3ο Voxxed Athens θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 8 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα. Διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους θα βρεθούν στην Τεχνόπολη.

Το 3ο Voxxed Days Athens, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών, θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Τεχνόπολη. Στο διήμερο συνέδριο θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Την Παρασκεύη 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 6 θεματικές ενότητες: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies, geek technologies ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα διεξαχθούν υψηλής ποιότητας workshops από τους πιο καταξιωμένους εισηγητες.

Με πάνω από 30 ομιλητές, οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές, είναι η Denise Jacobs, Creativity Evangelist, o John Papa, Principal Developer Advocate στη Microsoft, o Δημήτρης Ανδρεάδης, Director of Engineering στη Red Hat, ο Chris Thalinger, software engineer στο Twitter, o Martin Splitt, Developer Advocate στη Google και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε έναν ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις χώρο, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων η οποία αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.

Το 2018, το συνέδριο παρακολούθησαν 550 άτομα από 17 διαφορετικές χώρες και φέτος αναμένεται ανάλογος αριθμός.

Περισσότερα για τα Voxxed Days

Τα «Voxxed Days» είναι μία σειρά από τεχνολογικά συνέδρια που διοργανώνονται από τοπικές κοινότητες  (όπως user groups, meetups κτλ.) και υποστηρίζονται από την ομάδα του Voxxed. Στηριζόμενα πάνω στη φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx η οποία θέλει το περιεχόμενο να παίζει πρωταρχικό ρόλο, τα Voxxed Days συνέδρια προσελκύουν διεθνείς και τοπικούς ομιλητές σε δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ομιλητές: 4 Keynote, πάνω από 30 διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές

Θεματολογία: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies.

Τοποθεσία: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Γλώσσα: Αγγλικά

Τιμές εισιτηρίων

— 200€, είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Athens, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors

— 100€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Athens, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors

— 120€, είσοδος σε μία μέρα του  Voxxed Athens, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://voxxeddays.com/athens/

Προμηθευτείτε εισιτήρια από ΕΔΩ

Tags:
λογισμικό, συνέδριο, Τεχνολογία, 3ο Voxxed Days Athens, Τεχνόπολις, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK