18:48 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Αρκετές εταιρείες των ΗΠΑ, όπως η Google και η Microsoft, καθώς και μεγάλοι κατασκευαστές, όπως η Intel, η Xilinx, η Broadcom και η Qualcom, έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με την Huawei αφότου μπήκε στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ.

Η Huawei επανεξετάζει το στόχο της να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone παγκοσμίως έως το 2020, παρά την απόφαση των ΗΠΑ να τη βάλει στη «μαύρη λίστα», ανέφερε ο ανώτατο στέλεχος της εταιρείας σύμφωνα με τη South China Morning Post.

«Καθώς προέκυψε η νέα κατάσταση, είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν είμαστε σε θέση να επιτύχουμε τον στόχο. […] Όλες οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς, τόσο ψυχολογικά και πρακτικά», δήλωσε ο Πρόεδρος επί Τιμή της εταιρείας σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Huawei παρακολουθεί στενά την κατάσταση καθώς η αμερικανική κυβέρνηση απαγόρευσε στις αμερικανικές επιχειρήσεις να συνεργάζονται μαζί της.

Να σημειωθεί πως η Huawei κατέθεσε αγωγή στο αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Τέξας για να προσβάλει τον σχετικό νόμο του Ντόναλτν Τραμπ που υπογράφηκε πριν από δύο εβδομάδες.

Tags:
κινητά, smartphone, Huawei, Κίνα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK