09:22 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Εφαρμογή του Twitter στα κινητά τηλέφωνα

«Έπεσε» το Twitter: Προβλήματα σε διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα

© AP Photo / Matt Rourke, File
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Έπεσε», λίγο μετά τις 22:00, το Twitter, το οποίο στη σελίδα του, έκανε λόγο για τεχνικό πρόβλημα, μην επιτρέποντας τη σύνδεση χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προβλήματα σημειώθηκαν σήμερα το βράδυ στο Twitter, με χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο να μιλούν για προβλήματα σύνδεσης με τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αδύνατη ήταν, για λιγότερο από μία ώρα, η είσοδος στο κοινωνικό δίκτυο και στην Ελλάδα. 

Τα προβλήματα φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί, αφού οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το κοινωνικό δίκτυο κανονικά. 

Το Twitter έμεινε εκτός λειτουργίας σε διάφορες χώρες, όπως μετέδιδαν τα ξένα μέσα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για προβλήματα σύνδεσης στις ΗΠΑ, αλλά και στη Βρετανία. 

Η σύνδεση ήταν αδύνατη τόσο μέσω των υπολογιστών, όσο και μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Μέχρι στιγμής το Twitter δεν έχει προβεί σε κάποια ενημέρωση σχετικά με τα εκτεταμένα προβλήματα που παρατηρήθηκαν την τελευταία ώρα, αφήνοντας δυσαρεστημένους χιλιάδες χρήστες που προσπαθούν μάταια να χρησιμοποιήσουν το κοινωνικό δίκτυο.

Ειδικότερα, το Downdetector έχει καταγράψει, μέχρι στιγμής, 10.000 αναφορές για προβλήματα. 

Κανονικά, πάντως, λειτουργούσαν, όλη αυτήν την ώρα, τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Instagram. 

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά, το τελευταίο διάστημα, που ο κόσμος των κοινωνικών δικτύων βρίσκεται αντιμέτωπος με τεχνικά προβλήματα. 

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, το Facebook, το Instagram και το WhatsApp, παρουσίασαν προβλήματα, όταν πολλοί χρήστες, από διάφορες χώρες, δεν μπορούσαν να ανεβάσουν ή να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Το Facebook τότε είχε ανακοινώσει ότι στη διάρκεια εργασιών ρουτίνας για συντήρηση του δικτύου του, προκλήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Tags:
κοινωνικά δίκτυα, κοινωνικό δίκτυο, προβλήματα, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK