15:22 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η μυστηριώδης αεροπορική βάση των ΗΠΑ, Περιοχή 51, δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ’50, φαινομενικά για να πραγματοποιεί δοκιμές σε μυστικά αεροσκάφη και πλέον πολλές πληροφορίες αναφέρουν ότι «κάτι μεγάλο» συνέβη το Σαββατοκύριακο κοντά στην στρατιωτική εγκατάσταση στην έρημο της Νεβάδα.

Το Nevada Test and Training Range (NTTR), στεγάζεται στην μυστική εγκατάσταση της Περιοχής 51 των αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ, θεωρείται ότι έχει φιλοξενήσει κάποιου είδους «σημαντικών τεστ» το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετέδωσε το The Drive, επικαλούμενο «αποσπασματικές αναφορές από διάφορες πηγές».

Μία από τις πηγές είναι ο χρήστης του Twitter Bryan Herbert, που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον αέρα. Ξεκινώντας από τις 8 Αυγούστου, άρχισε να συγκεντρώνει NOTAM που υποτίθεται ότι εντοπίζονται σε κάποιες περιορισμένες περιοχές του NTTR που αποκλείστηκαν για κάθε είδους εναέρια κίνηση σε οποιοδήποτε υψόμετρο.

Παρότι παραμένει άγνωστο αν όντως διενεργήθηκαν δοκιμές καθώς και αν είναι αυθεντικές οι NOTAM, η πρώτη υποτιθέμενη προειδοποίηση εκδόθηκε για τον απαγορευμένο αεροπορικό χώρο R-4806E που περιλαμβάνει την Έρημο Ξερής Λίμνης, η οποία βρίσκεται περίπου 50χλμ. νοτιοανατολικά του Groom Lake/ Περιοχή 51.

Άλλη NOTAM υποτίθεται ότι εκδόθηκε στις 10 Αυγούστου για τον ίδιο εναέριο χώρο, με τον Herbert να αναφέρει ότι «υποδείκνυε κάποιο είδος εκτόξευσης».

​Η Τρίτη NOTAM υποτίθεται ότι εκδόθηκε την ίδια ημέρα για διήμερο εξοπλισμό, 10 έως 12 Αυγούστου, του αεροπορικού χώρου από την επιφάνεια της Γης και για απεριόριστο εναέριο χώρο. Αυτή τη φορά ήταν για την ζώνη R-4807A που διαχωρίζει τη Groom Lake της Περιοχής 51 από  το Tonopah Test Range.

​Εκτός από τις παρατηρήσεις του Herbert, «κυνηγοί» αεροπλάνο σημείωσαν ότι η Janet, μυστηριώδεις και απόρρητη αερογραμμή, φαίνεται να είχε ασυνήθιστες πτήσεις εκτός της Περιοχής 51 και το Tonopah Test Range το Σαββατοκύριακο. Το Drive ανέφερε ότι τέτοιες πτήσεις υποδεικνύουν μεγάλες δοκιμές.

​Το NTTR, μία από τις δύο στρατιωτικές περιοχές για γυμνάσια που χρησιμοποιεί η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, κανονικά χρησιμοποιείται για δοκιμές πτήσεων και απόρρητες ασκήσεις.

Η Περιοχή 51 που έγινε πριν λίγους μήνες το επίκεντρο της προσοχής, βρίσκεται εντός του NTTR και εγκαθιδρύθηκε στη δεκαετία του ’50 στην έρημο της Νεβάδα και έχει συνδεθεί ευρέως με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με εξωγήινους που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση είτε κρατά είτε μελετά διαστημόπλοια ακόμα και εξωγήινους.

Tags:
ΗΠΑ, αεροπορική δύναμη, Νεβάδα, αμερικανική βάση, δοκιμές, εξωγήινοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK