02:09 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο συμπέρασμα ότι η χρήση των εικονιδίων στα γραπτά μηνύματα κειμένου βοηθά την ερωτική και σεξουαλική ζωή ενός ατόμου, καταλήγει νέα έρευνα.

Στα ραντεβού, αλλά και στη σεξουαλική ζωή μπορεί να βοηθήσει η αυξημένη χρήση emojis (εικονιδίων), σύμφωνα με νέα έρευνα που ήλθε στη δημοσιότητα από την Plos One.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Ινστιτούτου Kinsey πραγματοποίησαν έρευνα με τη συμμετοχή 5.000 ατόμων, διεξάγοντας δύο ξεχωριστές μελέτες, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς η χρήση των emojis στα γραπτά μηνύματα σχετίζεται με την καθιέρωση στενότερης επαφής μεταξύ των ανθρώπων μετά το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και με την ένταση της σεξουαλικής ζωής στη διάρκεια ενός έτους επικοινωνίας.

Το πρώτο μέρος της έρευνας έδειξε ότι οι συμμετέχοντες που χρησιμοποίησαν αυξημένο αριθμό emojis ήταν πιο πιθανό να έχουν ένα πρώτο ραντεβού, ενώ το δεύτερο μέρος της έρευνας έδειξε ότι η χρήση του emojis μπορεί επίσης να οδηγήσει στη δημιουργία πιο στενής σχέσης.

«Διαπιστώνουμε ότι η χρήση των emojis επιτρέπει σε όσους βγαίνουν ραντεβού να επικοινωνούν αποτελεσματικά σημαντικές πληροφορίες στους δυνάμει συντρόφους τους», κάτι που όπως λένε οι ερευνητές, βοηθάει στο να έλθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, αυξάνοντας και τις πιθανότητες για σεξουαλική επιτυχία.

Αν και η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα emojis βοήθησαν σε γενικές γραμμές στη μετάδοση σημαντικών πληροφοριών πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, δεν διευκρινίζει ποια emojis χρησιμοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες που είχαν επιτυχίες στα αισθηματικά τους ή στη σεξουαλική τους ζωή.

Tags:
έρευνα, σεξ, ραντεβού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK