03:23 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ερευνητής του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ είναι πεπεισμένος ότι η Google τον κατατρέχει. Έχει ανακαλύψει ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο στην περιοχή 51 στις ΗΠΑ και τώρα σου δείχνει πως να το δεις κι εσύ χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Η ημερομηνία της επιδρομής τον ουφολόγων στην περιοχή 51 πλησιάζει και οι αφοσιωμένοι κυνηγοί εξωγήινης νοημοσύνης αναμένεται ν’ αρχίσουν τις αποκαλύψεις.

Έτσι και ο λάτρης της συνωμοσίας, Σκοτ Γουόρινγκ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μην αφήσει κανένα «μυστικό» κρυφό ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένα εξωγήινο σκάφος μήκους 33 μέτρων στην θρυλική Area 51, για την οποία η παραφιλολογία βρίθει.

© Φωτογραφία : YouTube/ ET Data Base
Ο ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στη μυστική στρατιωτική εγκατάσταση «Area 51»

Συγκεκριμένα, ο κ. Γουόρινγκ πιστεύει ότι το διαστημόπλοιο βρίσκεται εκεί κι έχει μάλιστα και φωτογραφία από το Google Earth για να το αποδείξει, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Στο παρακάτω βίντεο μοιράζεται τις ανακαλύψεις του και καθοδηγεί  για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι το εξωγήινο διαστημικό όχημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ειδικό στα ανεξήγητα, η Google εχει πειράξει έτσι τον αλγόριθμό της ώστε οι αποκαλύψεις του να χαρακτηρίζονται ως fake news.

Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ, πρώτη φορά είχε εντοπίσει το διαστημόπλοιο πίσω στα 2010 και τώρα ξαναποστάρει το συγκεκριμένο βίντεο για να τεστάρει την αντίδραση της Google για να κρύψει την αλήθεια από τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
εξωγήινο σκάφος, εξωγήινοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK