18:07 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το iPhone 11 παρουσιάστηκε, χθες, από την Apple και στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter βρέθηκε τόσο η τιμή των διάφορων εκδόσεων όσο και η διάταξη των τριών φωτογραφικών φακών στο Pro και στο Pro Max.

Η Apple παρουσίασε, χθες, την 11η έκδοση των iPhone και αυτό που κέντρισε την προσοχή όλων, ήταν η διάταξη των τριών φωτογραφικών φακών στο οπίσθιο μέρος των συσκευών, αλλά και η... τσουχτερή τιμή τους. Ως εκ τούτου, δεν άργησαν να δημιουργηθούν αστείες εικόνες για τη νέα ναυαρχίδα της Apple.

Αρχικά, τα 1.199 δολάρια που ζητά η Apple για το iPhone 11 Pro Max, θεωρήθηκαν εξωφρενικά πολλά και αρκετοί χρήστες του Twitter σχολίασαν πως θα χρειαστεί να πουλήσουν ακόμα και κάποιο ζωτικό όργανό τους για να αγοράσουν τη συσκευή.

Στη συνέχεια, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που παρομοίασαν τη διάταξη των τριών φακών του iPhone 11 Pro είτε με εστίες κουζίνας είτε με καρύδα.

​Άλλοι, πάλι, εξέφρασαν ανησυχία για την ιδιωτικότητά τους και παρομοίασαν τον κάθε φακό με μια μυστική υπηρεσία, όπως τη CIA και το FBI.

​Τέλος, άλλοι βρήκαν λίγους τους τρεις φακούς και περιμένουν το iPhone 12, το οποίο υποθέτουν ότι θα έχει μόνο κάμερες στο οπίσθιο μέρος του.

Tags:
Twitter, κινητό, iPhone, Apple
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK