15:41 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Έναν νέο τρόπο στο φλερτ μέσω διαδικτύου μας συστήνει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, VKontakte, με το όνομα Lovina και είναι το αντίπαλον δέος του Tinder.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εισβάλει στη ζωή μας και καθορίζουν το πώς εκφραζόμαστε, το πώς επικοινωνούμε, αλλά ακόμα και το πώς ερωτευόμαστε. Το Tinder είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα dating app, αλλά το Lovina -ρωσικής προέλευσης- έρχεται με φόρα για να το εκθρονίσει.

Συγκεκριμένα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte ανακοίνωσε τη δημιουργία του Lovina, που επιτρέπει τη συνομιλία μέσω μηνυμάτων και βίντεο και, μάλιστα, με πολλούς ανθρώπους. Έτσι, το dating app μιμείται την πραγματικότητα σε αντίθεση με το Tinder στο οποίο γίνεται swipe.

Το Lovina θα διατίθεται δωρεάν, αλλά θα δίνει τη δυνατότητα premium συνδρομών. Επίσης, το «ερωτικό φίλτρο» θα είναι η επιλογή, στην οποία φανερώνονται όσοι έκαναν like στο προφίλ ενός χρήστη. Ακόμη, η υπηρεσία θα εντοπίζει και θα αποκλείει ακραίο περιεχόμενο, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ασφάλεια.

Η κυκλοφορία της συγκεκριμένης εφαρμογής έρχεται λίγους μήνες μετά την τοποθέτηση του Tinder σε ειδικό κατάλογο, ο οποίος υποχρεώνει την εταιρεία να αποκαλύψει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών κατόπιν αιτήματος των ρωσικών υπηρεσιών.

Η αξία της ρωσικής αγοράς, στον τομέα των dating apps, ανέρχεται μεταξύ 21,1 και 28 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Tags:
έρωτας, διαδίκτυο, Tinder
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK