15:37 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα «Teledildonic» σεξουαλικά παιχνίδια που επιτρέπουν στους ερωτευμένους να διατηρούν την φωτιά της σχέσης τους σε μεγάλες αποστάσεις, θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για τους αστροναύτες κατά τη διάρκεια μακρών αποστολών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στον Άρη.

Καθώς η αμερικανική «Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Διοίκηση» (NASA) και ο οραματιστής ιδρυτής της SpaceX Elon Musk, εργάζονται για αποστολές διαρκείας στον Άρη, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν προκειμένου αυτά μελλοντικά ταξίδια να καταστούν τουλάχιστον ανεκτά και να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση τυχόν ψυχολογικών προκλήσεων.

Όπως αναφέρει η Daily Star, παρόλο που αυτή η πτυχή του διαχωρισμού των αστροναυτών από τους αγαπημένους τους θα μπορούσε να έχει παραβλεφθεί, τα ζευγάρια, χωρισμένα από την απόσταση, θα μπορούσαν να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους ζωή με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Παρά τις μερικές τεχνικές προκλήσεις που πρέπει να επιλυθούν για την προσαρμογή των υπαρχουσών συσκευών για χρήση στο διάστημα, η Kiiroo, κατασκευαστής σεξουαλικών παιχνιδιών που εδρεύει στο Άμστερνταμ, προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει την SpaceX της NASA και του Elon Musk.

«Είναι απολύτως απαραίτητο να δοθεί στους αστροναύτες η τεχνολογία που χρειάζονται για να παραμείνουν σε διέγερση και ευτυχισμένοι. Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου ακούμε: «Χιούστον - ξεχάσαμε τους δονητές», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας του Kiiroo, Maurice Op de Beek, εκφράζοντας την επιθυμία να δωρίσει συσκευές τους στη NASA ή στον Elon Musk για δοκιμές.

Ούτε η NASA ούτε ο Elon Musk αντέδρασαν στην προσφορά ακόμα, αλλά η εταιρία έχει ήδη συζητήσει για την επίλυση των όποιων τεχνικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τον Maurice Op de Beek, η τεχνολογία τους θα μπορούσε να προσαρμοστεί για τις διαστημικές προκλήσεις και να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν διαδραστικό σεξ με τους αγαπημένους τους. Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός έχει ήδη σύνδεση 600 megabit ανά δευτερόλεπτο (Mbps) Έτσι, υπάρχει εύρος ζώνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «μη υπηρεσιακή χρήση».

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι δυνατή η σύνδεση με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Φυσικά, θα υπήρχε μια τεράστια υστέρηση, αλλά θα ήταν δυνατή επειδή η υποδομή για αυτή τη σύνδεση έχει ήδη αναπτυχθεί. Θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τους αστροναύτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους στο σπίτι», σχολίασε.

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για την παροχή συσκευών και στα δύο φύλα, καθώς η εταιρεία διαθέτει τόσο παιχνίδια για άντρες όσο και διαδραστικούς δονητές στο κατάστημα, η μηδενική βαρύτητα παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες για τη χρήση λιπαντικών.

Μια πιθανή λύση είναι το στερεό υγρό που τοποθετείται μέσα σε μια συσκευή που λιώνει από τη θερμότητα του σώματος.

Tags:
Space X, NASA, διάστημα, σεξ, σεξουαλική ζωή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK