02:12 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νωρίτερα φέτος, η Airbus αποφάσισε να τερματίσει την παραγωγή του μοντέλου A380 έως το 2021, λόγω της χαμηλής ζήτησης, καθώς η εταιρεία έχει κατασκευάσει μόνο 234 αεροσκάφη από τα προβλεπόμενα 1.200 κατά την διάρκεια των τελευταίων 14 ετών.

Το πρώτο Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας Qantas της Αυστραλίας διεξήγαγε την πρώτη του πτήση μετά από αναβάθμιση πολλών εκατ. λιρών, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Η αναβάθμιση, η οποία στοχεύει στην παροχή ενός νέου επιπέδου άνεσης στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, περιλαμβάνει την ανακαίνιση των πρώτων θέσεων του αεροπλάνου και της οικονομικής θέσης.

Το πρώτο αναβαθμισμένο αεροσκάφος θα πετάξει μεταξύ Σίδνεϊ και Λονδίνου μέσω Σιγκαπούρης.

​«Το A380 είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του στόλου μας για τα ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και αυτό το πρόγραμμα αναβάθμισης θα δει τους πελάτες να απολαμβάνουν ότι μπορεί να προσφέρει το αεροσκάφος για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο CEO της Qantas Group, Άλαν Τζόις.

Η διαδικασία ανακαίνισης για ένα μόνο αεροπλάνο διαρκεί οκτώ μήνες. Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσει ολόκληρο τον στόλο της, που περιλαμβάνει 12 αεροσκάφη, μέχρι το τέλος του 2020.

 

Tags:
πτήση, αεροσκάφος, αεροσκάφη, Airbus A380, Airbus
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK