18:23 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Η εταιρεία παραγωγής των προϊόντων περιποίησης για γυναίκες «Always» βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νέας αψιμαχίας φεμινιστριών και τρανσέξουαλ, αφότου ενέδωσε στην οργή των δεύτερων και αφαίρεσε το σύμβολο της Αφροδίτης από τη συσκευασία της.

Η εταιρεία θα εγκαταλείψει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο της θηλυκότητας από τον Δεκέμβριο, μετά από μια καταιγίδα από tweets χρηστών που επιμένουν ότι οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που έχουν εμμηνόρροια.

​Η απόφαση μπορεί να έχει καθησυχάσει μια χούφτα ακτιβιστών του πληκτρολογίου, αλλά φαίνεται ότι έχει εξαγριώσει το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής βάσης της εταιρείας - δηλαδή τις γυναίκες.

​Η φεμινιστική εκστρατεία Julie Bindel σημείωσε στην Mail την Κυριακή ότι η κίνηση είναι παρόμοια με την «άρνηση της ύπαρξης» των γυναικών.

​«Κινούμαστε τώρα προς την πλήρη εξάλειψη της γυναικείας βιολογίας. Το σύμβολο των γυναικών έχει χρησιμοποιηθεί από φεμινίστριες εδώ και δεκαετίες. Αυτό το περιστατικό υποδηλώνει καθαρή δειλία από αυτές τις μεγάλες εταιρείες», πρόσθεσε σύμφωνα με το RT.
Tags:
γυναίκα, φεμινίστριες, τρανσέξουαλ, τρανς, εταιρεία, LGBTQ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK